خبر خوش درباره آخرین وضعیت ماهی‌گیران ایرانی بازداشت شده در امارات + جزئیات پزشکیان در مجمع اقتصادی بریکس: برای ساختن اقتصاد عادلانه می‌کوشیم عراقچی: جهان روزبه‌روز به نظام مالی آمریکا بی‌اعتمادتر می‌شود تأکید پزشکیان بر تداوم اجرای توافقات با هند عارف: از پیروزی‌های ملت قهرمان یمن خرسندیم پزشکیان قبل از عزیمت به هند: بریکس ظرفیت مقابله با یکجانبه‌گرایی است عراقچی:مردم آمریکا نباید هزینه جنگ‌های اسرائیل را بپردازند وزارت دفاع: به‌زودی گوشه‌ای از کوه‌ یخ صنایع دفاعی را می‌بینید «ستاد کل نیروهای مسلح» و «قرارگاه مرکزی قرارگاه خاتم» چه فرقی دارند؟ نقطه‌ضعف بزرگ بمب‌افکن B-21 آمریکا رئیس جمهور: از هیچ تلاشی برای حمایت از چرخه تولید فروگذار نخواهیم کرد امیر جهانشاهی: آماده رویارویی با تمام تهدیدها هستیم/ رصد لحظه‌ای دشمن رویترز: ایران با شکار زهپاد آمریکایی، ضربه سنگینی به پنتاگون زد واکنش شهردار تهران به اظهارات حسن روحانی/در جامعه تزلزل ایجاد نکن! واکنش احمد جنتی به غنیمت گرفتن زهپاد؛ زیردریایی پیشرفته آمریکایی

بازدید رئیس جمهور از نمایشگاه نفت

بازدید رئیس جمهور از نمایشگاه نفت رئیس‌جمهور دقایقی پس از افتتاح رسمی بیست‌ونهمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی از سوی محسن پاک‌نژاد، وزیر نفت از بخش‌های مختلف این نمایشگاه بازدید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۲ - ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 May 08
کد خبر: ۲۷۷۵۶۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ مسعود پزشکیان صبح امروز؛ پنجشنبه ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ دقایقی پیش وارد محل برگزاری بیست‌ونهمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی شد و هم‌اکنون مشغول بازدید از بخش‌های مختلف این نمایشگاه است. در این بازدید، جمعی از مقام‌های دولتی، مدیران صنعت نفت و فعالان حوزه انرژی، رئیس‌جمهوری را همراهی می‌کنند.

شعار کلیدی نمایشگاه امسال «سرمایه‌گذاری در صنعت نفت؛ ضامن رشد و توسعه اقتصادی» انتخاب شده که بازتاب‌دهنده اولویت‌ها و محوری‌های راهبردی صنعت نفت در سال جاری است. بر همین اساس، بیست‌ونهمین دوره نمایشگاه، بر معرفی ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری، فناوری‌های نوین، توانمندی‌های شرکت‌های داخلی، همچنین تعامل با سرمایه‌گذاران خارجی متمرکز خواهد بود.

از جمله ویژگی‌های متمایز بیست‌ونهمین نمایشگاه بین‌المللی نفت تهران می‌توان به راه‌اندازی نمایشگاه مجازی مبتنی بر هوش مصنوعی برای نخستین‌ بار اشاره کرد که بستری نوآورانه برای مشارکت و بازدید مجازی از سراسر جهان را فراهم می‌سازد. معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری در میدان‌های نفتی و گازی، طرح‌های اکتشافی و پروژه‌های بهینه‌سازی نیز از دیگر محورهای این دوره است.

در این دوره ۲۲۰۰ شرکت‌ ایرانی و خارجی حضور دارند، استقبال گسترده از این رویداد، سبب افزوده‌ شدن پنج سالن به فضای نمایشگاهی شده و مجموع مساحت نمایشگاه امسال را به بیش از ۴۰ هزار مترمربع رسانده است.
بیست‌ونهمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی از ۱۸ اردیبهشت‌ به مدت چهار روز در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برگزار می‌شود و علاقه‌مندان می‌توانند از ساعت ۸ صبح تا ۱۵ بعدازظهر از این رویداد صنعتی بازدید کنند./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار