پنجشنبه در کدام استان‌ها تعطیل شد؟ سخنگوی دولت: «خلیج فارس» فقط یک نام جغرافیایی نیست، بخشی از هویت تاریخی ملت ایران است قالیباف تصاویر نقشه‌های تاریخی خلیج فارس را منتشر کرد + عکس پزشکیان: صرفه‌جویی را از دولت شروع کردیم/پنل‌های خورشیدی اولویت اول دستور فوری پزشکیان برای تعیین سهمیه آب و برق استان‌ها پزشکیان: دولت موظف است معیشت مردم را تأمین کند وعده معاون رئیس جمهور به معلمان تغییر فرمانده کل سپاه تکذیب شد واکنش تند به زیاده‌خواهی‌های آمریکا: نه هوشمندانه، نه عاقلانه، نه شرافتمندانه تفحص مجلس از عدم موفقیت در ساماندهی پسماند‌ها فرآیند دهک‌بندی خانواده‌ها تغییر می‌کند + فیلم وزیر کار: طبق قانون بودجه باید با حذف یارانۀ دهک‌های بالای جامعه، به ۳ دهک پایین کالابرگ بدهیم + فیلم پزشکیان دستور صادر کرد/ باید سریع‌تر خسارات آسیب دیدگان حادثه بندر شهید رجایی را جبران کنیم فوری/ کشف قصور ایمنی در حادثه بندرعباس/ کمیته ویژه مقصران را احضار کرد تصویب فوق‌العاده خاص برای کارکنان شهرداری‌ها در مجلس

بازدید رئیس جمهور از نمایشگاه نفت

رئیس‌جمهور دقایقی پس از افتتاح رسمی بیست‌ونهمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی از سوی محسن پاک‌نژاد، وزیر نفت از بخش‌های مختلف این نمایشگاه بازدید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۲ - ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 May 08
کد خبر: ۲۷۷۵۶۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ مسعود پزشکیان صبح امروز؛ پنجشنبه ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ دقایقی پیش وارد محل برگزاری بیست‌ونهمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی شد و هم‌اکنون مشغول بازدید از بخش‌های مختلف این نمایشگاه است. در این بازدید، جمعی از مقام‌های دولتی، مدیران صنعت نفت و فعالان حوزه انرژی، رئیس‌جمهوری را همراهی می‌کنند.

شعار کلیدی نمایشگاه امسال «سرمایه‌گذاری در صنعت نفت؛ ضامن رشد و توسعه اقتصادی» انتخاب شده که بازتاب‌دهنده اولویت‌ها و محوری‌های راهبردی صنعت نفت در سال جاری است. بر همین اساس، بیست‌ونهمین دوره نمایشگاه، بر معرفی ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری، فناوری‌های نوین، توانمندی‌های شرکت‌های داخلی، همچنین تعامل با سرمایه‌گذاران خارجی متمرکز خواهد بود.

از جمله ویژگی‌های متمایز بیست‌ونهمین نمایشگاه بین‌المللی نفت تهران می‌توان به راه‌اندازی نمایشگاه مجازی مبتنی بر هوش مصنوعی برای نخستین‌ بار اشاره کرد که بستری نوآورانه برای مشارکت و بازدید مجازی از سراسر جهان را فراهم می‌سازد. معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری در میدان‌های نفتی و گازی، طرح‌های اکتشافی و پروژه‌های بهینه‌سازی نیز از دیگر محورهای این دوره است.

در این دوره ۲۲۰۰ شرکت‌ ایرانی و خارجی حضور دارند، استقبال گسترده از این رویداد، سبب افزوده‌ شدن پنج سالن به فضای نمایشگاهی شده و مجموع مساحت نمایشگاه امسال را به بیش از ۴۰ هزار مترمربع رسانده است.
بیست‌ونهمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی از ۱۸ اردیبهشت‌ به مدت چهار روز در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برگزار می‌شود و علاقه‌مندان می‌توانند از ساعت ۸ صبح تا ۱۵ بعدازظهر از این رویداد صنعتی بازدید کنند./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده